Tappad sko

Jenna hade tappat en sko i hagen idag. Jag gick en kort promenad bara, för hon var ganska öm. Per skulle se om han hade några skor i hennes storlek, så isåfall får hon en ny imorgon. Annars blir det en annan dag helt enkelt!
/Alice

Tävling!



Är med och tävlar på Ponnyfjantarnas blogg om magicbrush eller benreflexer! :]
Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.

//alexandra

Ozzy

Eftersom jag inte har något spännande att skriva om dagen så tänkte jag visa lite bilder på min hund Ozzy. Ozzy är en Flatcoated retriver och han bor hos min mamma (det är ju hon som äger honom) och där är jag varannan vecka. Alla bilder är tagna 2011.
 
Ozzy är ju såkallat "utställnings champion".. Det innebär typ att vi brukar åka på olika hundutställningar och att det brukar gå ganska bra därå! ;]


Ozzys riktiga namn är egentligen Gunhill´s Mac laren. Men det skulle kunna bli lite halvdrygt att säga det varje gång.. hehe<3

//Alexandra

Förkyld...

Har blivit förkyld + att jag helt random har fått ont i min vänstra fot... Har ingen aning om vad jag har gjort, troligen landade jag fel när vi hoppade häck på idrotten i måndags.
Idag var nog den roligaste svenskalektionen jag någonsin haft, jag var hur skrattig som helst, och det gick verkligen inte att sluta heller! Vi gjorde övningar med isärskrivning, och så skulle vi rätta till meningar som var fel dårå... Typ "I min godispåse låg en skum tomte", åh höll på att dö av skratt... Min humor alltså.

Hehe, men om nån timme ska jag och Amanda (och kanske Alexandra) till stallet, blir nog att rida i ridhuset lite om det är ledigt, annars på ridbanan, träna lite lydnad och sådant. :)

/Alice

Ridlektion

Red Pigall på ridlektionen idag! Det var jätteroligt och jag är så nöjd!
Vi började med att värma upp självständigt i skritt och trav, sen red vi travbommar på en båge. Vi red några gånger var och han kändes framåt och fin.




Sen blev travbommarna på väntersida till studs. Vi skulle komma i trav, landa i galopp och sakta av till trav igen och trava de två travbommarna på höger sida.

Sen skulle vi avsluta med en liten bana. Först skulle vi hoppa 3 studar, sen 2 räcken och sist en oxer.

Misty vilade idag. Just de!  Jag var på Hööks för ett par veckor sedan, men grimmorna och tränset som jag hade köpt var för smått så vi fick skicka tillbaka dom. Nu har dom skickat nya grejer och dom passar super!

//Amanda


I believe in you

Gick som jag trodde... Hon var väldigt stressad så hon passade jättemycket, vilket var väldigt jobbigt för jag fick henne knappt att trava vanligt. Så jag väntade medans dom andra hoppade, så när de gått upp hjälpte Malin mig lite. Då gick det mycketmycket bättre tillslut och vi kunde hoppa lugnt tillsammans och så. Kände mig väldigt ledsen/besviken när jag åkte hem, men nu känner jag mig bara ännu mer taggad på att lära mig henne, hitta knapparna. Nästa tisdag ska vi på friluftsliv med klassen så då kan jag inte vara med, men gången efter det har vi dressyr så då ska jag prova hur det är att ha med henne utan hinder, för hon var rättså lugn innan vi hade börjat hoppa.
/Alice

Andra ridningen:]

Red Apollo ikväll! Vi hoppade lite studs, tror amanda tänkte berätta mer om övningen. Kan väl inte säga att det gick sådär superbra ikväll men inte dåligt heller.. Hade glömt att ta på mig några sporrar (KLANT!!) och Apollo var ganska trött, men vi tog oss runt dock inte i min och A´gissas räserfart! x]


 
Bilder från i somras..

//Alexandra

Baloo

Första ridningen på Hippo idag. Fick rida Baloo (hehe precis som första gången i 7an..)men måste säga att det gick väldigt dåligt! Vi red i typ 2o min så jag hann liksom inte jobba igång honom och sen så var han ganska stel i båda varven.. Kändes typ mest pinsamt att formen var så öppen på honom då hon skulle dela oss i grupper till fortsatt termin.
Tycker dock att han är väldigt söt och snäll, skulle vilja rida honom någon fler gång och jobba igenom han lite mera!

Blir mera ridning ikväll också^^ Känns naiis! ;]
//Alexandra


Caféterian

Nu står jag och Amanda i caféterian på skolan. Började lite kaos,men nu går det bra...haha xd
Skriver mer ikväll.
(onödigt inlägg)
/Alice

Slumpade bilder från 2011


Några bilder jag har tagit under året.
/Alice

Pigga ponnys..

Red ut med Amanda och Misty idag. Ponnysarna var galet pigga, nästan så det blev lite för mycket faktiskt. Skrittade mesta delen. När vi kom tillbaka red jag en stund på ridbanan för att hon skulle lugna sig lite och då blev hon plötsligt jättelugn och duktig m.m! Kändes bra att få avsluta så i allafall :)
Ska ha med Jenna på lektionen imorgon, är sjukt nervös... Vi ska hoppa studs, blir bra lydnadsträning och så får vi känna på hur det är att rida tillsammans med många andra.

/Alice

Kela

Hjälpte ju till på ridlekis idag. Kan ju säga att jag är ganska trött, alla grupper hade en uteritt över åkern och tillbaka och sen hjälpte jag Ida lite med sista gruppen.. Men såklart är det ju askul att hjälpa till och att vara med ponnyerna och kompisarna. :]
 
hihi denna söta ponny och jag gick sida vid sida i några timmar idag<3

//Alexandra


Händelserik dag

Är helt slut!
Gick ganska bra att rida, hon var travade väldigt lugnt och fint! Red i ca 30 minuter i ridhuset.
Nya ponnyn kom idag också, gusis så fin han va :) 
Kilkenny, maxad C, född 1996 :) Tror han kommer passa in superbra!
/Alice


Bildbomb

Var i stallet en stund idag och fotade Alice och Amanda lite. Tänkte bara visa några bilder nu då.

Som ni ser så blev det ju några bilder från dagen. Nästan alla bilder är oredigerade då jag inte orkade fixa dom ikväll!
 

//Alexandra

Ridhuset

Idag red jag i ridhuset, red lite serpentiner och volter, gjorde även lite framdelsvändningar. Egentligen så hade jag tänkt att rida ut på Islandshäst vägen men Misty blev rädd för korna som man måste gå förbi för att komma in i skogen.♥ Så det blev att rida i ridhuset istället och det gick jättebra!

Efter stallet var jag med Alexandra, vi bakade blåbärsmuffins!

/Amanda


Svamp

Har man lite att göra en dag eller blir lite utelåsta så kan man ju alltid göra som jag och amanda gjorde.. Fotade några söta fula svampar... ;] hahah<3
lite random såhär^^

//Alexandra

Fyra bilder från idag


Gick en kort promenad med Jenna och Alexandra idag. Alexandra hade med sin kamera, så jag tror hon visar lite bilder från det ikväll.
Ska på kräftfest hos grannarna nu, ska bli kul!
/Alice

Ny ponny till Åbacken

Kommer en ny ponny till Åbacken imorgon. Ska bli spännande!


Fråga till er

Snart ska jag fara och kolla på en säkerhetsväst! Hade en när jag var liten, men den var väldigt hård, stel och oskön så jag slutade rida med den. Kommer nog ha den nya främst när jag hoppar, men ibland på uteritter och så.
Hur gör ni, rider ni med säkerhetsväst?

Är med och tävlar!


Är med och tävlar om ett schabrak, klicka på länken för att komma till
tävlingen --->http://theresenemeth.blogg.se/2011/august/tavling.html#comment

Helg♥

Som Alexandra skrev red vi på banan idag. Det gick jättebra, speciellt med galoppen. Hon var fin och snäll hela tiden, kändes superbra! :)
Igår vilade hon.
 
Bild från i våras. Jag och Alexandra ägde på att gå skottkärra.

/Amanda


Trött

Red en stund på banan idag,tog det bara lugnt då hon var ganska trött och inte så pigg. Sen for jag och amanda ut en sväng runt byn. Skrittade bara och typ pratade lite, mysigt♥
btw så kommer att rida på elevensval nu i höst också om jag inte sagt det. :)


saknar sommarlovet, det var det bästa någonsin..♥ 

 // alexandra

26 augusti

Idag red jag till stora uteridbanan med Jenna. Malin (min ridlärare) red henne där, för att sedan kunna ge mig tips på vad jag ska tänka på m.m :) Medans hon red Jenna fick jag rida lite på hennes Tyskan. De vann Norrlandsmästerskapen i söndags, Malin och Tyskan! :D
I alla fall, tycker det gick bra, och det blev en enorm skillnad! Ska ut och galoppträna, öka & minska traven och hoppa lite studs då och då, så galoppen blir starkare. Hade inte med kameran, så det blev inte några bilder.
Imorgon kommer hon få vila :)

/Alice

Kattungar

Tänkte visa lite bilder från i somras. Den här gången på Matildas små kattungar, kan väl bara säga att dom är otroligt söta! ♥

uppklicksbara som vanligt;]

//alexandra

Ronja

Tänkte skriva och berätta lite om Ronja, ridskoleponnyn jag red mycket innan jag fick Jenna. Ronja är världens snällaste b-ponny, tycker mycket om att hoppa. Hon är perfekt för de små barnen på ridlekis och även för de som är lite äldre. Många har henne som favoritponny, hon är inte svår att älska! Vecka 31 och 32 hyrde jag henne, tillsammans med vännerna som hyrde sina favoritponnysar från ridskolan. Tänkte bjuda på lite bilder från de två veckorna:
Red mycket barbacka och tränade från marken. Använde gräs som belöning som ni ser på bilden^
Världens bästa Ronja!
/Alice

Mysig uteritt

Red ut ikväll, skrittade mesta delen. Kunde inte rida direkt efter skolan, eftersom vi slutade så sent. Men iaf, tyckte det var ganska så mysigt att rida ut så här på kvällen :) Tog en liten galopp också, det verkade hon gilla! Väl tillbaka i stallet var hon jättemysig och lät mig borsta henne vid öronen (hon brukar inte gilla det), min fina ponny!

Haha, ja ni ser ju ;)

/Alice

Dagen..

Kan väl inte säga så mycket om dagen... Men var väl i skolan och for sen ner på stan med Michaela, i regnet<3
Imorgon blir det att rida efter skolan. Hoppas på A´gissa men vi får väl se! ;] 


Tänkte slänga in ett litet tidsinställt inlägg också.. 

//alexandra 

Håltimme

Är hemma hos Alice just nu, vi har håltimme. Har just haft hemkunskap på ålidhem, vi gjorde dippsås.
Ska till skolan om ett tag.

Igår red jag Misty på banan. Jag tränade inte på något speciellt, det gick väl  bra.

/Amanda

Kort om hoppningen

Gick väl helt okej för att vara första gången. Det kändes lite som att det gick för fort precis före hinderna, så jag gjorde halt precis framför några gånger så gick det bättre sedan. Ska rida Jenna på nästa ridlektion, då har vi hoppning - studs. Får se hur det går :)

Hon ville gärna hoppa där det var lite högre - som ni kanske ser.
/Alice

:)

Slutade 20 över 3 idag. Ridlektionerna slutar 8 ikväll, så jag ska rida då nån gång. Ska testa hoppa lite hade jag tänkt, får se hur det går :)
Om jag hinner skriver jag mer ikväll, annars blir det imorgon.


Sindarve

Tänkte berätta om ridlägret som jag varit på dom 2sista somrarna. Nämligen Sindarve! Sindarve gård ligger på Gotland och allt där är helt underbart fint. Kan knappt beskriva med ord känslan när man kom fram till gården för andra gången, helt underbar!
Gry
Men nu till själva lägret.
Bilade ner till Kramfors på morgonen den 18juli och var almänt uppspelt över att jag äntligen skulle få se gården igen! Väl i Kramfors så såg jag att planet var ca 30min sen och att flygplatsen är så liten så det inte ens fanns ett Café(!) Men det var ju bara att gilla läget och vänta. När jag väl satt på planet så fick vi veta att planet hade för lite bensin och att dom inte kunde tanka i Kramfors utan var tvugna att åka 10min norrut och tanka och sedan åka ner till Gotland. Så resan brjade väl inte så bra, kom fram ca 1½ timme sen men med ett leénde på läpparna!
Väl framme på gården så var klockan ca 19, hade bara ätit lunch och ett äpple på hela dagen så Blendas mat satt ju inte helt fel.. ;]


Det finns inte bara fjordingar på Sindarve, här är ett av många för med sin mamma

Fick veta att jag skulle få rida Gry den mesta delen av lägret men att alla skulle byta runt hästar lite. Gry är ett gulligt ungt sto som är väldigt lugn i sig självt men det är ganska mycket häst i en relativt liten ponny (c-ponny).
Jag hade väldigt roligt med Gry men jag fick ju såklart rida andra hästar också. Eftersom jag var på ett fjordingläger så kunde det ibland bli ganska svårt att se skillnad på hästarna men jag tyckte att jag lärde mig ganska många namn och att kunna se skillnad på dom!
Gry

En dag så red vi till havet! Hade Gry och gissa hur lycklig man var när vi (ca 15st) red iväg och kom ut på som stora ängarna?! Vi red i ca 1h och 40 min tror jag inkl att vi red lite fel^^ Våran ridlärare hade satt upp en liten hage som vi släppte hästana i när vi åt lunch och sen så gick vi ner till vattnet och badade lite. Där var det även en liten familj som satt på stranden och började prata lite med oss och sa att det såg väldigt "maffigt" ut när vi kom med alla fjordingarna på led och när vi travade i en stor klunga i vattnet. Det kan jag förstå.

Gry och Hector

En kväll så red vi på en såkallad "jaktritt" ut i skogen. Jaktritten innebar typ att det var en lång uteritt och att vi fick hoppa några små hinder ute i skogen. Den kvällen så bytte alla hästar och jag själv fick äran att rida Esperanza, ett new foreststo som ridlägarens dotter äger och tävlar men inte hade hunnit rida den dagen så då frågade hon mig om jag ville rida henne! Hur lycklig?! Men jag kan ju säga att jag och Espan såg lite dissade ut bland alla fjords.. haha<3
Jag har bara mobilbilder på henne och jag vill inte lägga ut mobilbilder på bloggen..
Magika

Utom Gry och Ezpan så red jag även ett sto som heter Magika! Hon är väldigt söt och snäll, är nog den häst jag fastnat vid mest på gården om man måste välja. Med Magika hoppade jag mest men hade även någon dressyr på henne. En dag så hade vi en liten hopptävling, och eftersom jag kände att jag och Magika passade bättre ihop vid hoppningen så fick jag rida jag henne då. Jag och Magika vart först ut och kom felfria runt både i grunden och omhoppningen! Kan väl säga att man var ganska nöjd dåe.. xD 
Hera

Sindarve har ju även en uppfödning av Fjordingar och det här året så hade dom 3st unghästar som blivit inridna i våras. Jag fick frågan om jag ville rida Hera 3år på en uteritt! Trodde faktiskt inte att jag skulle klara av henne i början och undrade varför dom inte satt upp någon äldre på henne, liksom varför jag?! Men tydligen så var hon jättesnäll och jag var ju typ kortast av alla där och hon är väldigt liten. Så jag satt upp och när vi kommit ut så var hon supersnäll! Lycklig tjej!

Klicka för att se dem större

Och till sist så var det ju avslutning! Eftersom mitt flyg till Kramfors skulle avgå så tidigt så kunde jag oturligt nog inte vara med på kadriljen men istället så fotade jag dom lite och jag kan ju säga att dom där avslutningarna är väldigt sorgliga... Men grät inte iaf;]

Och nu vare slut.. Kan väl säga att händelserna inte kom direkt i ordning men ni fick ju veta lite mera om vad som hände där osv osv. Och nu vill jag gärna ha någon komentar då detta tog en stund att göra.. hehe<3

STRÄNG COPYRIGHT PÅ ALLA MINA BILDER!

//alexandra

Sommaren är förbi

Börjar bli mörkt och kallt om kvällarna nu...

Red ca 30 minuter på ridbanan idag, hann inte mer eftersom vi hade lektion direkt sen. Men iaf, tycker det gick helt okej, utom att hon var lite skuttig i galoppen ibland. Red mest runt och gjorde volter och sånt, tränade lite skänkelvikningar också. På lektionen red jag Ronja, vi hade voltarbete. Kändes inte alltid som att det gick så bra, men ibland så... :)
Hinner inte redigera bilderna, så ni får dom oredigerade:




Kvällen

Tog bussen till Carlslid lite tidigare för att hinna träffa Alice och Amanda en stund innan vi drog till stallet.Fotade lite när dom red också.Tyckte det såg jättebra ut och båda ponnyerna är så fina!♥ 

Red A´gissa sen. Det gick väl bra, vi gjorde inte så svåra övningar men red lite på olika volter och från böjtspår till raktspår:] Ponnyn var som vanligt pigg men lyssnade bättre på mig än i lördags. Jag tror att jag kommer få nytta av tipsen jag fick den lektionen av Pernilla kände ikväll att jag hade lärt mig lite bättre hur jag skulle parera lite!
 
Första bilden är någon konstig random bild från den tiden då vi hyrde ponny i somras. Och den andra är det Alice som fotat i lördags♥
//alexandra

Känslan..

Känslan när man kommer till skolan och tror att man ska slippa cykla 1,5mil idag när det spöregnar och lärarna kommer med ett leénde och säger typ "Det är ju bara lite regn, ni kan väl se lite glada ut?"...

Ska sluta klaga nu.. Ridning ikväll, typ voltarbete eller något liknande tror jag. Skriver väl hur det gick sen. :]
Hoppas väl på  att få rida denna fina ponny antar jag♥

//alexandra


Matte hela dagen

Som rubriken säger ska vi jobba med matte hela dagen idag i skolan. Utomhus. Och det regnar fett mycket... Haha :/
Slutar kvart över 2 idag, då blire nog att fara till stallet och rida Jenna lite i ridhuset och senare på kvällen har vi dressyrträning (rider nån av ridskolehästarna då).

Några av ponnysarna, Frej, Gandur, Madonna, Ronja och Pumba. :)
/Alice

Nu regnar det utanför mitt fönster

Första skoldagen idag då. Fick ett nytt skåp, gillade det jag hade i 7:an mycket mera, hah. Slutade lite före 1, var skönt att dra på sig stallkläderna då och cykla iväg mot ponnyn!
Som Amanda skrev, red hon och jag ut med våra ponnys tillsammans för första gången idag. Tror alla 4 tyckte det var sjukt kul :)
Jenna blev lite svettig så jag dushade henne efteråt, och självklart rullar hon sig när hon kommer till hagen... Och så låg hon och gnuggade in damm och lera i pälsen... YEY. Misty gjorde det hon med (2 gånger, haha).

2 bilder från dagen när hon kom (förra fredagen). :)
/Alice


Uteritt

Red ut idag med Alice, vi red ``Jackson``, en väg som går igenom skogen. De gick jättebra och det va jätteroligt! Hästarna var ganska pigga, speciellt på vägen hem.


Bilderna är från i lördags.

/Amanda


Skolstart..

Första skoldagen idag.. Inte okej.. Fick iaf veta att schemat inte är lika dåligt som i fjol så jag kommer nog kunna rida dom flesta fredagarna i höst. Men skolan kommer nog bli ganska jobbig nu sista året måste man väl satsa lite till antar jag: "Du kan om du vill!" Men om man vill men inte kan då? Vad gör man dåe? Vill väl ha lite fritid iaf? jaja det får lösa sig med tiden.
Imorn ska klassen cykla till hamtjärnsstugan vilket är fett långt och mitt knä kommer att gå av, ska ju rida på kvällen också... Och om klassen ville så skulle vi gå(!) seriöst det är inte några kilometer det är snarare mil-.-
Bilder ur arkivet..Från typ starten av sommarlovet, skulle ju inte tacka nej till att åka tillbaka några månader i tiden

//alexandra


Nöjd Alice!

Är sjukt nöjd med dagens ridpass! Red i ca 40 minuter i ridhuset, tränade lite på skänkelvikningar och galoppen i höger varv. Hon var lugn och fin, så det var jätteroligt. Känns som att vi börjar lära känna varann riktigt bra nu, jag och min fina ponny! Precis som Alexandra, hjälpte även jag till på ridlekis idag. Hjälpte till på Ronja, hon är verkligen perfekt för ridskolan! Jättesnäll hela tiden, travar när hon ska m.m :)
Amanda och Alexandra var här ikv, sista dagen på sommarlovet... Hade gärna haft en vecka lov till, menmen :)

Hihi sötnos <3
/Alice

Pic´s

Tidsinställt:]

Lite random bilder jag tog igår.
 gandur
Finaste Alice och Jenna<3Misty
och slutligen en bild på söta A´gissa

//alexandra


21 augusti

hey! Vart en lugn dag i stallet idag, skrittade runt byn med A´gissa innan ridlekis med Ida och Matilda. Mys!
För er som inte vet så hjälper jag till på ridlekis, det är typ små knattar som rider ponnysarna och då leder vi dom, hjälper till osv. Själv brukar jag oftast hjälpa till på Frej, han är en liten shettis på ynka 90cm i manken och trots sina 22år så är han inte lite busig. Har verkligen fastnat för honom<3 
 Bjuder på en soet bild på han nuu:]
//alexandra

Misty

Red Misty idag på banan, det gick bara bra. Vi gjorde lite volter i alla gångarter.
Tittade och fotade även på Alexandras och Idas ridlektion.

Va med Alice och Alexandra ikväll, vi for på McDonalds och köpte glass och så såg vi på en film sen.


Min fina Jenna


<3

Bästa A´gissa.

Red ju som sagt A´gissa idag. Det vart ett hårt dressyrpass för Pernilla med Ida och Apollo på stora ridbanan utomhus. Det gick väl ganska bra antar jag, hon är ju ganska stel i högervarvet ibland så vi jobbade mycket med att hon skulle gå undan för mina skänklar i båda varven. Vi använde ungefär en tredjedel av ridbanan och det mesta av passet så hade vi volter på kortsidorna och skänkelvikning på ena långsidan. Detta va ganska jobbigt för oss båda även fast att de låter ganska simpelt^^. Avslutade med att jobba på en något större volt och då gick det typ superbra, hittade en något stadigare form i båda varven och fick till några riktigt bra framdelsvändningar!
Det kändes bra efter att ha jobbat hårt hela lektionen.
Några fler bilder kommer här dårå.:]

 


Btw så har vi fått våra klubbjackor nu! Snygga;]

//alexandra

Bildbomb - Alexandra och Ida



De små är uppklickbara.

Fotade ju som sagt när Alexandra och Ida hade privatlektion för Pernilla idag. Tycker det gick superbra för dom båda! Tror Alexandra kommer skriva mer sen om hur det gick för henne och så. Jenna hade en vilodag idag. Testade nya tränset som passade ba bra!
Ikväll kommer Amanda och Alexandra hit, tror vi ska på McDonalds och köpa glass..haha (men det är ju lööördag)
/Alice

Umeälven..

Tog en chill dag idag med bästa Michaela vid älven, blev lite bilder. Klicka på dom små bilderna om du vill se dem i ett större format.

Canon eos 1000d + canon EF 50/1.8 ||

Sen imorn blir det "privatlektion" med Ida utomhus! Ska såklart rida A´gissa, och Alice skulle fota lite tro jag.
//Alexandra


Dagens ridpass

Idag red jag Misty på banan, det gick jättebra. Hon var lugn och fin. Vi tränade på framdelvändningar och galoppfattningar.


/ Amanda


Åkrarna runt

Idag red jag ut, en runda som vi kallar "åkrarna runt". Jenna var väldigt pigg i början, men lugnade ner sig sen.
Misty och Jenna släpptes ihop i samma hage idag, det gick bra, dom brydde sig inte speciellt mycket om varandra.

Bild från i måndags, red den vägen då också.
/Alice

Presentation - Amanda och Misty

Jag heter Amanda och jag är 14 år, jag har en foderponny som heter Sølvmosegaards Misty. Misty är en korsningsponny som jag ska ha i ca ett år, hon ägs av West. Innan jag fick henne på foder var jag medryttare på henne. Misty är född 2004 och är en pigg och mysig C-ponny. Jag har ridit i ca 5 år.
När jag inte är i stallet så är jag med mina kompisar.

/ Amanda

Presentation - Alexandra

Tjenare! Jag heter Alexandra, jag är 15år och bosatt i Umeå. Jag själv har ingen egen ponny men rider på åbackens ridskola på lektion och är även hjälpreda där på ridlekis varje söndag. Som tack för hjälpen dära så får vi rida på fredagar och nu till hösten så ska jag även hjälpa till att rida A´gissa (som jag tänkte presentera i ett annat inlägg.)några lördagar och söndagar. Och jag söker även en medryttarhäst att rida nån gång i veckan och har kanske en på G! ;]
Sedan så kommer jag kanske även att rida på hippologum till hösten och då på skolans elevens-val tid, om jag kommer in där!Så även fast att jag inte har någon egen ponny så rider jag en hel del ändå:)
 

Utöver ridningen så har jag även ett stort fotointresse och ni kommer säkert att få se nå bilder från mig här på bloggen framöver. Jag fotar mest mina vänner och hästar men några naturbilder blir det ju såklart också.Jag har även en hund som heter Ozzy som brukar vara med på ett antal bilder, han bor hos min mamma och där bor jag varannan vecka.
//alexandra

Presentation - Alice och Jeandark

Jag heter Alice, är född 1997 och har en d-ponny som heter Lygtegårdens Jeandark. Henne har jag haft sedan den 12 Augusti, alltså bara några dagar. Jenna, som hon kallas, är född 2001 och är importerad från Danmark. Hon är väldigt rolig att rida, älskar att hoppa precis som jag. Innan Jenna kom red jag ofta ridskolans b-ponny Ronja. Hon har lärt mig otroligt mycket de 2 åren vi har känt varandra. Om jag inte är i stallet och pysslar på är jag ofta med mina vänner.


/Alice

RSS 2.0