Onsdag

Jag och Alice skrittade ut tillsammans idag! Det gick riktigt bra, Misty var pigg och glad! Ridturen var jätte mysigt:)!

Vi slutade skolan klockan 10 idag! Dock går första bussen till stallet kvart över 2, så vi kom inte till dit mycket tidigare än vanligt.


/Amanda


Nästa gång..

Gick väl helt okej att hoppa igår egentligen. Milton är ju ung och ganska outbildad så det blev jobbigt för oss båda trots att vi gjorde övningen lättare än vad de andra gjorde. Blev inte så många språng heller utan tränade på att hoppa utan någon "draghjälp" framför, vilket han inte gjort så mycket tidigare. Ponnyn tycker att det är mycker onödigt att springa själv om alla andra får står stilla samtidigt... Men "den ena(uppe på ryggen) var tjurigare än den andra(på fyra korta ben)"!  

Nästa gång vi hoppar tillsammans så ska det då gå bättre.

Har upptäckt att jag blir mycket besviken på mig själv då jag inte kan rida/göra saker fullt ut pga mitt knä. Tror att det hade gått mycket bättre om jag inte tagit ut mig så mycket innan själva hoppningen igår, för att kunna driva/hålla igång mer.

/Alexandra

Hopplektion

Ikväll var det hopplektion! Jag tycker att det gick bra! :) På uppvärmningen jobbade vi mycket med tempoväxlingar och övergångar. Efter att vi hade hoppat fram lite red vi en jätteklurig bana med med snäva svängar, vilket krävde att man red i en kort och samlad galopp hela tiden för att komma rätt på alla hinder. En riktig lydnadsbana helt enkelt! Vi hoppade den två gånger, andra gången gick mycket bättre än första! :)

Jag hoppas att bilden inte blev för rörig!

/Amanda

Elände

Nu har jag också blivit sjuk... Inte roligt alls! Jag var väldigt sugen på att åka till stallet ikväll, men tyvärr måste jag nog stå över det idag. Matilda och hennes mamma är så snälla och tar hand om Jenna!

Till helgen ser det ut att bli jättebra väder, då blir det uteritter kan jag säga (om jag är frisk, men det tror jag nog). Kanske jag provar att rida lite längre än 10 minuter i repgrimman :D? Sedan har vi ju sportlov nästa vecka, längtar som en galning!

/Alice


Bilder



Några bilder från förra veckan :)
Matilda och Alice har fotat!

/Amanda

Utmärkt!

Pojkarna har då skött sig utmärkt hela helgen, så idag kunde pappa tom ta in Mille själv medan jag tog in Zonny! Tur han är snäll. :)

Zonny

Ska hoppa med Milton på lektionen imorgon eftersom jag inte kan hoppa så högt och inte lika mycket med tanke på mitt knä och inte Milton heller, ska bli spännande. :)

/Alexandra



Något nytt

Idag provade jag något nytt med Jenna, vi red nämligen ut i repgrimma! Hon var hur lugn som helst, även på hemvägen. Jag testade göra lite halter, och travade en liten bit också.

Min finafina ponny<3

/Alice

Sjuk

Oturligt nog ligger jag hemma sjuk, jag har varit förkyld hela veckan men igår kväll fick jag feber..
Bästa Alice tar hand om Misty idag!


/Amanda


Finväder!






Idag fick kameran följa med till pojkarna.

/Alexandra


Bokade

Blir ingen ridning/NH med Zonny i helgen, eftersom någon har bokat hela ridhuset och ridbanan lördag- söndag. När vi var där och släppte ut ponnyerna i hagen idag så var det jättemånga hundar där, så jag gissar att det var någon hundtävling på gång där. Får se om lektionerna med Z kanske blir nästa helg istället. :)

Mille

/Alexandra

25/2

Idag red jag, Alice och Matilda ut tillsammans. :) Det gick bara bra! Hästarna var pigga och glada, vi red över åkern 2 gånger och sen gick vi in i ridhuset en stund.


/Amanda


Utomhus

Både igår och idag har jag ridit ut! Idag blåste det ganska mycket, så vi gick in i ridhuset en stund sedan också. Jenna var superfin, riktigt bra kändes det faktiskt, speciellt i galoppen :).

/Alice

Några bilder




Ida och Linus på sista bilden.

/Alexandra

Taggad...

Blev en mysig ridtur idag med Ida, dessutom så hann vi ut innan det började snöa och så var det jättebra underlag. Vi for en bit på Islandshästvägen. Pumba var ganska taggad på att vända ungefär hela vägen, men det gick då bra iaf. En galopp blev det också!
Kollade på när alice och Amanda red en stund sen också.

Fotade ponnyerna i hagen också, kommer flev bilder snart. :)

/Alexandra

23 februari

Misty har fått vila idag. Mockade och borstade henne osv. Jag masserade henne en stund också. :)

I tisdags var det ju ridlektion, bakdelsvändningar och tempoväxlingar jobbade vi med. Bakdelsvändningarna gick inte så jättebra i början, men efter att vi gjort några blev dom bättre och bättre. Vi gjorde en rolig och bra övning som jag absolut ska göra fler gånger. :)

Igår höll vi till i ridhuset. Vi skulle ha ridit ut en sväng men efter som det blev så dåligt väder var vi i ridhuset istället.


/Amanda

Kul!

Jag ska ta hand om Zonny och Milton fredag till söndag, och eventuellet blir det två lektioner under helgen för en tränare med Zonny också. Kommer ta med kameran, så det blir nog en del bilder i helgen också! :)

Är ledig imorgon så jag och Ida ska rida ut tillsammans en sväng på dagen med Pumba och Apollo. Ska visa henne Islandshästvägen (som hon aldrig ridit!). Det blir säkert jättetrevligt! :)

/Alexandra

Hoppbilder


/Alice

På åttvolt

Idag hoppade jag och Jenna, onsdagar har som blivit nya hoppdagen ;). Nä, men det gick helt okej faktiskt! Vi hoppade på en åttvolt med tre hinder mellan 30-45 cm (inte högt, men höjden spelar ju ingen roll). Vi hamnade ganska ofta i fel galopp efter hinder, så vi tränade mycket på det. Hon var väldigt lugn, rusade inte ett dugg! Så jag är väl nöjd över Jenna, men jag kände att min ridning kunde varit lite bättre... :)

Gammal bild.
Matilda var med och fotade och hjälpte till, tack! :) Bilder kommer senare.

/Alice

Stjärnklart

Idag red vi ut, jag och Jenna. Det var stjärnklart och jättemysigt :)! Vi tränade vidare på halter, och det gick riktigt bra faktiskt. Hon stannade oftast direkt jag bad henne, och blev inte rädd en enda gång för hundarna som vi mötte (typ 10 st), inte ens när de sprang emot henne. Stolt matte!

/Alice

21/2

Ridningen gick helt okej idag, bakdelsvändningar och tempoväxlingar blev det då. Som alltid så har hon mycket svårare för höger sida/varv och det blev några diskusioner, men tillslut så gick det mycket bättre speciellt i galoppen men även bakdelsvändningarna blev stadigare och i slutet så gick hon i en rundare form i ett taktfast tempo lite till och från, framgång.

Bild från förra veckan.

/Alexandra

Dressyrande

Red i ridhuset med Jenna idag, och det gick väl helt okej. Jenna var lite tjurig emellanåt, och jag är inte så nöjd över min egen ridning. Vi tränade mycket på halter, från traven saktade hon oftast av direkt, från galopp tog det lite längre tid, men det är samtidigt något vi inte tränat på så mycket.
Matilda fotade ;D!

/Alice

Skrittur

Idag for jag och Misty ut på en skrittur över åkern. :)
 
Igår hade jag inget internet så jag kunde inte skriva något. Jag red i alla fall i ridhuset, vilket gick jättebra! Dock lite trångt då två hopptränade och 3 andra som red, men det gick bra ändå! Misty var supeduktig, vi gjorde lite allt möjligt, sedan skrittade vi av en liten bit efter åkern. :)



/Amanda


Man tackar!

Fick mig då en överaskning ikväll, då det låg två par KL-ridsockar till mig i Zonnys krubba från Jennifer när jag kom dit! Nog för att ponnyn tänkte äta upp dom innan jag kom på att dom låg där... Men tack så jättemycket!!:)


Zonny
Gick då bara bra i övrigt också,  båda två var jättetrevliga.

/Alexandra


Underbart...

Kollade på när Ida red en stund idag och fotade lite. Duktigt ekipage! :)

Ida och Elvira

Efter det så var det ridlekis. "Mina" barn har blivit så duktiga och det är verkligen roligt att se. Att kunna styra, trava, göra halt osv är inte helt lätt när man är 4-6år men dom klarar det. Underbart.

/Alexandra

Oväder

Kom hem från Skellefteå imorse, har haft det väldigt trevligt :D! Hälsade på en tjej som heter Emma, och bl.a fotade när hon red sin söta ponny Sweetie i snöstormen. Duktiga var dom!


När jag kom hem till Umeå igen åkte jag direkt till stallet. Jag och Jenna for ut på en kort tur upp för åkern. Hon var jättelugn ända tills vi nästan var hemma igen, då hon fick för sig något och började studsgaloppera... Och jag red ju barbacka, så det måste sett lite kul ut ;)!

/Alice


Tuggande pollar




/Alexandra

Misty och Jeandark






/Alexandra

Snowstorm


Milton

Var på 4H gården idag och hjälpte till med bland annat ponnyridning. Det gick då bra, ponnyn är jättesnäll och traskade på trots snöstormen. :)
Tänkte lägga upp några fler bilder från igår i tidsinställda inlägg under kvällen.

/Alexandra

Fler bilder från igår!




/Amanda



Sjuttonde februari


Bilder från senaste dagarna!

Idag red jag ut tillsammans med Matilda och Alida! Vi tog det lite lugnt, men det var väldigt mysigt :)!
Just nu är jag i skellefteå hos min mormor och morfar, och kommer hem på söndag förmiddag igen. Matilda tar hand om Jenna imorgon, tack <3!
/Alice

We goes snowy




Kameran fick följa med till stallet idag och jobba lite. Här har ni några exempel och fler kommer framöver.

Red ju Milton idag med Amanda och Matilda. Blev en skrittur ut i byn och han skötte sig utmärkt! Självklart kollade han på nå brevlådor och sen så tog vi då ett vänskapligt snack med honom, och fick oss ett gott skratt. Tror han fattade allvaret i det hela såklart. Duktig ponny! :D

/Alexandra

Ett halvår med världens bästa ponny! ♥

Idag har Misty varit hos mig i exakt ett halv år! Tiden går alldeles för snabbt!
Vi firade dagen med morötter och en mysig skrittur i det fina vädret med Alexandra och Matilda. :)
Fler bilder kommer! :) 

/Amanda


Vilodag

Igår hoppade jag och Misty, det gick kanon! Bilder kommer när jag hittat överföringssladden.
Idag fick hon en mycket välförtjänt vilodag. :)


/Amanda

Såhär såg det alltså ut...




Några utav bilderna från i tisdags som Matilda skickade för ett tag sen.

Imorgon efter skolan ska jag rida ut på Milton om det är bra väder med Alice, Amanda, Matilda och säkert fler. Det ska bli spännande att se hur det går att rida honom utanför ridhusväggarna! :D
/Alexandra

I stället för skolböckerna

... så for vi ut till stallet idag, trots kylan. Alla fyra ponnyerna (och ryttare såklart) skötte sig utmärkt. Det kan ju inte finnas bättre, snällare och lugnare hästar än dom där? :D
Dom som inte ridit tidigare fick prova styra, göra halt, trava och i slutet red dom en stund utan ledare osv, duktiga var dom. Jag och Hanna red ca en halvtimme självständigt i ridhuset. Det blev ganska lugnt och inte så hårt, men jag kände igenom A´gissa och i slutet blev hon då mjuk och följsam, så duktig flicka. 

Apollo

/Alexandra

Friluftsdag imorgon

Imorgon ska jag och tre vänner åka ut till innertavle och rida, vi har nämnligen friluftsdag och då ska dom få testa rida lite. Två av dom har aldrig tidigare suttit på en häst så jag tänkte att dom ska få prova Pumba och Apollo, dom är ju så himla duktiga och lugna. :)

Pumba
Själv ska jag nog rida A´gissa och Hanna(som ridit mycket) ska rida Kenny. :)

/Alexandra


Piggelin

Idag hoppade jag med Jenna. Vi tränade svängar på lite lägre höjder, vilket är väldigt välbehövligt. I början gick det ganska fort, men efter att ha hoppat några gånger fick jag mer kontroll. I stort sett är jag nöjd över passet :D!

Bilder kommer när Amanda har skickat dom :)
/Alice


Framdelsvändningar och galoppfattningar

Som Alexandra skrev gjorde övningar med framdelsvändningar och galoppfattningar igår på lektionen. Misty känndes lugn och fin. Det gick bäst på slutet när vi kommit igång ordentligt. :)

Idag ska vi hoppa!

/Amanda


Great

Red A´gissa ikväll vilket gick bra. Framdelsvändningarna gick faktiskt mycket bättre än förväntat (då jag inte ridit henne på länge och så har jag fortfarande ont i knäet) och även galoppfattningarna i övningarna gick då bara bra också.
I en övning så red vi på en "ruter" som vi gjort flera gånger förut med framdelsvändningar i hörnen och så galoppfattning på varannan sida, sakta av till skritt direkt och göra framdelsv och ur den en ny galoppfattning varannan gång och fortsätta i skritt varannan, typ. Det är en mycket bra övning. :)

A´gissa i somras
Hoppas ni förstod något utav beskrivningen på övningen, inte helt lätt att förklara.

/Alexandra

Alla hjärtans dag

Idag fick Jenna vila, men jag var ändå där i 4 timmar. Pysslade med henne lite extra, umgicks med vännerna och fotade deras lektion. Fick massor med pussar av Jenna idag, och hon var allmänt mysig! Kanske visste hon vilken dag det var?;)

Imorgon är det hoppning som gäller :D!
/Alice

Rädslan...

Mille var ju ganska söt idag när han blev totalt livrädd och hoppade bakåt av förskräckelse när vattenkoppen började låta när han drack... hahaha

Milton
Dessutom så var det två rådjur som åt hö i en hage på vägen in till stallet, det gick då bra då jag övertalade Mille att inte titta åt det hållet och hota med att han skulle bli jätterädd om han skulle göra det! haha söta ponnyn.  Annars gick det då bara bra ikväll. :)

/Alexandra

Dressyr

Red i ridhuset en stund med Jenna idag. Hon var jättefin och duktig! Vi tränade lite på halter och framdelsvändningar, och på slutet tog vi en galopp i båda varven också. Hon kändes väldigt lyhörd, så jag är nöjd :D!

Funderar på att inhandla ett nytt bett till Jenna. Tredelat eggbett eller ett tvådelat... eller båda... om pengarna räcker dvs! Men något av dom två blir det :)!
/Alice


Fler bilder!


Några bilder som Matilda tog igår :D!
/Alice

Härlig stalldag! :D

Idag red jag och Alice ut tillsammans, vädret var perfekt, hästarna var pigg och glada!
Härligaste uteritten i år hittils! :D

Matilda och Alida var med och fotade! :D

/Amanda


Ett halvt år med världens finaste ponny!


..firades med en underbar uteritt tillsammans med Amanda och Misty!
Vädret var jättebra och ponnyerna var pigga och glada, bättre kan det nog inte bli :D
/Alice


12 februari

Gick då bara bra på ridlekis idag med duktiga barn och ponnyer som vanligt. :)

Trognaste svarten
Någon undrade vad jag fick när jag fyllde år. Det blev pengar,en bil..., ridvantar och så fick jag en ridtur med Alice och Amanda av dom och lite mer, tack så mycket! :D

/Alexandra

Blåst

Det började blåsa väldigt mycket idag, så det blev bara en kort barbackatur. Jenna tycker det är väldigt obehagligt när det blåser, men jag tyckte ändå hon var duktig idag.
Hade tänkt fota massor, men vädret var ju somsagt inte det bästa... men jag ska göra ett nytt försök imorgon :)

Sötnos!
/Alice


Imorgon

Så far jag äntligen ut och hjälper till på ridlekis igen! :D
 
Frej

Nu har jag valt gymnasium också, blev barn och fritids pogrammet på draggen som förstahandsval. :)

/Alexandra


Inga undantag.


Man får ju en bil när man fyller 16, inga undantag här inte :D!


Sweet 16?

Fyller som sagt 16år idag vilket inte direkt kommer att firas särskillt mycket, utan precis som jag vill ha det med 3st vänner! :)

Zonny
Eftersom jag inte hjälpt till på ridlekis på två veckor så red jag inte på Åbacken idag heller. Men nästa fredag så! :) 

/Alexandra

Ett av dom bästa passen på länge!

Det gick verkligen skitbra att rida idag! Jenna kunde hålla en stadig och bra galopp, och hon var väldigt mjuk och fin. Jag red i ridbyxor på första gången på flera veckor, kan säga att det kändes konstigt... Har ju använt mjukisar och täckbyxor väldigt länge ;)

/Alice

Grattis Alexandra!

Ikväll ska vi fara och fira Alexandra som fyller 16 idag!!

/Amanda & Alice


Äntligen fredag!

Ojj vad bra det gick att rida idag! :D Red dressyr i ridhuset. Misty var riktigt fin! Vi red mycket volter och åttvolter. Innan avskrittning red vi över 3 galoppbommar som låg framme i ridhuset! :)

/Amanda

Bilder

Red mot Anumark med Amanda ikväll, och även Camilla med Elvira följde med. Jenna var ganska stark på hemvägen, men annars gick det helt okej. :) Blev mest skritt, men en liten trav tog vi också!
Bjuder på lite bilder från igår som Matilda fotade :)

BUUUS^

Finaste JD <3
/Alice


Rida ut

Ikväll ska vi fara ut på en skrittur med Alice och Jenna! :)

2 bilder från igår! Foto:  Matilda :)

Ozzy




Hade inget annat att lägga ut här idag så jag tänkte visa er några resultat från då jag, kameran och hunden tog en promenad efter skolan istället. :)
/Alexandra

Gissa vad?

Jag och Ida har då planerat något helt fantastiskt i sommar, gissa vad det kan vara?!




/Alexandra

Runt byn

Idag for jag och Misty ut på en mysig uteritt. :)
Det hade hunnit börja skymma, så vi tog på ordentligt med reflexer. Jag tror vi var ute i ca 40 min.

/Amanda


Longering

Idag longerade jag Jenna i ridhuset en stund. Hon var väldigt busig, men annars gick det bra. Vi tränade också på spansk skritt och på slutet fick hon springa lös. :)

/Alice

Lyckat!

Jag har ridit ikväll! :D Och det gick riktigt bra, Gandur var pigg och glad, så man kunde inte annat än skratta när han hoppade så duktigt trots att jag inte kunde driva fullt ut. Som Amanda sa så blev det lite studs och en serie. Jag och Gandur gjorde samma som de andra fast inte lika högt eller lika många gånger bara. Måste vila upp knäet och ta det lugnt ett tag till innan jag kan köra på som vanligt igen. :)

Så glad över att vara tillbaka på hästryggen igen!

/Alexandra

:D

Ikväll var det ridlektion. Vi hoppade stuts. :)Det gick super bra! Misty känndes kanon! Riktigt duktig var hon. :D
Först hoppade vi lite stuts på volt, sedan hoppade vi en liten serie med 3 stutsar med ett galoppsprång till ett räcke.


/Amanda

Innebandy är farligt...

Snubblade och stukade foten rejält idag på idrotten. Det gör fortfarande väldigt ont, men jag hoppas det inte är något allvarligt... :/
Jenna fick vila idag, var där och pysslade om henne en stund bara.

/Alice

Bilder från dagens ridpass


Tack Matilda!
/Alice

Hagkompisar?

Var till SURF ikväll och tog in ponnyerna, mockade osv. Gick då bara bra båda var hungriga (hör då inte till ovanligheten) och då dom har fått en gemensam hage så fick båda bråttomt in, men Zonny har då bestämt att det är han som har befälet över Mille så de var då inte tveksamheter vem som skulle gå först. De kanske inte är sådär jättebra vänner, än i allafall. :)

Imorgon ska jag rida igen! Kommer nog inte att hoppa så mycket men vi får se hur det går helt enkelt. Hoppas på att få rida Milton igen, så då kan vi hoppa lägre och mindre än de andra... :)

/Alexandra

Galoppträning

Vi höll till i ridhuset idag också, och tränade ganska mycket på galoppen. Formen var väl sådär, men annars kändes det jättebra. Jag hann inte rida så länge eftersom ridskolan började, men 30 minuter blev det :)!
Matilda var med och fotade, lägger upp dom sedan när hon har skickat!

/Alice


Tvärtom

Idag blev det ungefär 20 minuters ridning i skritt och trav. Jag hade väntat mig att Jenna skulle vara jättepigg eftersom hon vilat några dagar nu, men icket! Hon var lite stel i början (såklart, efter denna hemska kyla!), men efter en stund fick hon en jättemjuk trav som var LÄTT att sitta i! Vi gjorde några skänkelvikningar också, vilket gick bra. Nu försöker hon iallafall göra sitt bästa, även fast hon tycker det är jobbigt (i trav alltså). Men jag är väldigt nöjd över Jenna idag :)!

Älskade ponnyn!
/Alice


Ice cold...

For ut och fotade en sväng idag, och eftersom jag inte har något hästrelaterat att säga så tänkte jag att ni kunde få se några fotografiska resultat istället. :)



Dock så blev det mycket kallt efter ett tag, vilket min kamera höll med om och då inte ville samarbeta riktigt längre, därav fokusen på några utav bilderna.

/Alexandra

Ridhuset

Idag red jag i ridhuset en stund. :) Det är fortfarande ganska kallt ute, men betydligt mycket varmare än igår!
Misty var ganska stel i början, men eftersom hon har vilat i några dagar nu så var ju inte det så konstigt. Vi gjorde mycket volter och skänkelvikningar, då blev hon mycket mjukare. :)
Jag är jättenöjd med dagens ridpass!



/Amanda


4 februari

Misty fick vila idag igen. Hon har ju fått vila några dagar nu, pga kylan.
Efter att vi varit på 4h idag for vi hem och värmde oss en stund innan vi for vidare till stallet. :) 
Imorgon hoppas vi på varmare väder!
 


/Amanda 


Öppethus

Vi alla tre var och hjälpte till på röbäcks 4H gård idag på deras öppethus. Var ju svinit kallt (-32?) men trots det så vare roligt. Skönt att komma sig ut på något igen. :)

Nu vet jag ju då att jag inte är särkillt naturbegåvad med kaniner heller, speciellt inte vid kaninhoppning... Stackars kaninen borra nästa ner klorna i golvet innan hindret, fast bara till en början när jag skulle försöka verka världsvan vid denna sport, stackarn... Men "man lär sig något nytt varje dag?"
 
/Alexandra

Norrland!



Titta, vad jag möttes av idag när jag cyklade hem från skolan! :D

/Amanda

Tredje februari

Jenna var grymt pigg idag, men kunde ändå inte rida längre än 10 minuter pga kylan... Sedan lekte hon arab på väg upp till stallet också, dansade runt hit & dit xD.
Ronja red jag också en liten stund i ridhuset, och det gick bara bra! Hon var peppad, lilltjejen :D!

/Alice


Fredag

Trots det kyliga vädret for jag och Misty ut på en kort skrittur idag. :) Red barbacka och Misty hade täcket på sig, men jag knöt upp täckgjordarna så att hon inte hade något under magen. Gick bra, Misty var pigg efter 2 dagars vila. :)


/Amanda


Lycklig!

Kom just hem från läkaren och han tyckte att jag borde kunna rida till veckan! :D Inte så hårt till en början, ska börja stödja mera utan kryckor nu, så får vi ser hur det går. Det var ingen farlig skada utan en mindre spricka på en utav miniskerna. :)

Tänkte höra om jag skulle kunna rida Milton på tisdag, så kan vi ta det lite lugnt och ta mycket skrittpauser och inte så många språng. Studs på schemat nämnligen. :)

/Alexandra

Kallt!

Usch vad kallt det var idag! Eftersom det var -20 grader fick Misty vila idag också. Hon fick även lite massage, vilket hon verkade tycka var jätteskönt!
 


/Amanda

En på miljonen

Ronja. Underbara, söta, finaste Ronja. Skulle kunna hålla på och skriva om henne väldigt länge, men jag ska försöka skriva så ni orkar läsa.

1 oktober 2009 klev världens sötaste b-ponny in i stallet. Kan ju säga att jag (bland många fler) blev kär direkt, utan tvekan! Ronja är helt perfekt för ridskolan, är så snäll mot de små barnen på ridlekis, samtidigt som hon lätt kan gå med i träningsgrupperna. Hoppningen är hennes starkaste sida, flyger över hinder och tvekar nästan aldrig. Under somrarna 2010 och 2011 hyrde jag henne två veckor, kan säga att det var helt underbara dagar!

Hon var den perfekta läromästaren för mig, kunde inte funnits någon bättre. Visst är hon inte den enklaste i dressyren alla gånger, men oftast försöker hon iallafall, gör så gott hon kan.

Tyvärr blev Ronja halt i julas, och har tagit det lungt under några veckor. Nu är hon helt frisk igen, och imorgon ska jag få rida henne, för första gången på flera månader! :')
/Alice

Skoldatorn..

Min skoldator slutade helt plötsligt gå att ladda... Så nu ligger den här bredvid mig, stendöd. Hann föra över bilder och skolarbeten till ett USB som tur var, men filmerna gick för långsamt... Får nu hoppas att den går att få igång igen, men man vet ju inte... :(

Var iallafall ute hos Jenna i kylan för ett tag sedan, gav henne lite massage. Lampan hade slutat fungera, så vi fick göra allt i mörker idag, men det var ganska mysigt faktiskt :)!

/Alice

Hon vet bättre


Vad beträffar denna ponnyn så kan jag säga att jag suttit på henne två gånger och vet inte mycket om henne alls, tror att alice får säga sitt om Ronja istället tror ni får ut mer av det än från mig. Men hon är mycket söt och duktig på det mesta!

/Alexandra

Porträtt - Misty




Några utav dom finare/sötare huvudbilderna på Misty under tiden hon varit hos Amanda.

/Alexandra

Onsdag

Misty fick vila idag. Hon hade ett litet sår precis över hoven, så hon har nog trampat sig. Men efter att jag hade rengjort det så hittade jag inte ens igen det! Skönt att det inte var stort!
Imorgon ska jag nog skritta ut, om det inte är för kallt!


/Amanda

Första februari

Det var sjukt kallt idag, men jag och Jenna for ut en liten sväng iallafall. Hon var pigg, lite stark på tillbakavägen, men hon ville väl hem till maten ;)! Annars gick det bra, vi gjorde några skänkelvikningar och det gick mycket bättre än vad det brukar göra faktiskt. Tror hon tycker det är roligare ute, så det blir bra när ridbanan tinar fram :)!

/Alice

RSS 2.0