Worthless rain

Tavelsjöresan var väldigt trevlig, bortsett från regnet. Det kändes som om man var blöt hela tiden, alla ens saker var blöta, tältet, maten... Det slutade i allafall en stund på kvällen, och då var det jättetrevligt!
Först gick vi uppför berget i ca 10-15 min, sedan stannade vi på ett ställe där vi klättrade och åt lunch. Sedan gick vi några kilometer till på berget för att komma till platsen där vi skulle sova. Det blev väldigt jobbigt att gå den biten, eftersom packningen var tung och man var dyngblöt redan då.
När vi kom fram fikade vi lite, och sedan gick vi ner från berget igen för att hämta tälten, det var inte så långt, men det kändes som om det tog en evighet... Menmen, när allt var klart var det somsagt trevligt :) Det var ett stup i närheten, så vi firade ned oss där några gånger.
Dagen efter packade vi ihop allt och gick ner från berget för att vänta på bussen. Den körde fel, så den blev lite försenad. Även då regnade det.

Gjorde en liten skiss i paint på hur vi gick :) Bilder kommer senare när jag har laddat in dem. Tog med lilla digitalkameran.
/Alice

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0